KUCHAŘ/KA DO HOTELOVÉ RESTAURACE
Co bude Vaší náplní práce?
- výpomoc s výdeji jídel v době obědové špičky
- příprava občerstvení na konference konající se v hotelu
Co bude Vaší náplní práce?
- Částečná příprava hotelových snídaní
- Výpomoc při výdeji jídel během obědové špičky
Co Vám nabízíme:
- Pracovní doba pondělí-pátek 7:00-15:30
- Spravedlivé a konkurenceschopné platové ohodnocení
- 20 dní dovolené
- Skvělý tým kolegů, kteří nejen skvěle spolupracují, ale také vytváří přátelskou atmosféru
- Dotované pracovní oděvy
- Sleva na pobyt ve firemním horském hotelu pro vás a vaši rodinu
- Bezplatné stravování
Co od Vás očekáváme:
- Zkušenost v přípravě české a mezinárodní kuchyně
- Praxe ve studené kuchyni nebo v oblasti cukrářství bude výhodou
- Pracovitost, slušnost a příjemné vystupování
- Pozitivní přístup k práci
Bližší informace je možné získat u F&B Managera K. Kudrna tel.: fbm@hotel-atlantic.cz nebo na telefonu 225 388 400.