KUCHAŘ/KA DO HOTELOVÉ RESTAURACE

Co bude Vaší náplní práce?

  • výpomoc s výdeji jídel v době obědové špičky
  • příprava občerstvení na konference konající se v hotelu

Co bude Vaší náplní práce?

  • Částečná příprava hotelových snídaní
  • Výpomoc při výdeji jídel během obědové špičky

Co Vám nabízíme:

  • Pracovní doba pondělí-pátek 7:00-15:30
  • Spravedlivé a konkurenceschopné platové ohodnocení
  • 20 dní dovolené
  • Skvělý tým kolegů, kteří nejen skvěle spolupracují, ale také vytváří přátelskou atmosféru
  • Dotované pracovní oděvy
  • Sleva na pobyt ve firemním horském hotelu pro vás a vaši rodinu
  • Bezplatné stravování

Co od Vás očekáváme:

  • Zkušenost v přípravě české a mezinárodní kuchyně
  • Praxe ve studené kuchyni nebo v oblasti cukrářství bude výhodou
  • Pracovitost, slušnost a příjemné vystupování
  • Pozitivní přístup k práci

Bližší informace je možné získat u F&B Managera K. Kudrna tel.: fbm@hotel-atlantic.cz nebo na telefonu 225 388 400.

Kde nás najdete?

Restaurace FIESTA
Na Poříčí 9, 110 00 Praha 1
Tel: (+420) 225 388 257
Fax: (+420) 224 811 083
e-mail: fbm@hotel-atlantic.cz

Otevírací doba
Pondělí - Pátek:
07:00 - 10:00 hod, 11:30 - 14:30 hod.

Sobota - Neděle: 07:30 - 10:30 hod


Ochrana osobních údajů